De FIAT 500e is 100% batterij aangedreven en met nul uitlaatgas emissie zonder daarmee afbreuk te doen aan stijl. Maar met zijn Italiaanse styling, instant koppel, sterke en soepele versnelling en bekende carrosserie is de FIAT 500e ecologisch sexy.

Lelijkheid is de ergste vervuiling van allemaal.

Styling

De Italiaanse urban chic styling van de volledig elektrische Fiat 500e staat los van de geeky gizmo esthetiek van veel kleine elektrische auto's, waaronder de populaire Nissan LEAF

The Fiat 500e aandrijflijn is 100% elektrisch en bestaat uit drie hoofdonderdelen: een geavanceerde hoogspannings-lithium-ion batterij, een high-power elektrische-aandrijving-motor en een power inverter module om de energie stroom te beheren.

Hoewel dit voertuig elektrisch is, betekent dat niet dat het niet leuk is om er mee te rijden. Gewoon  test het voor jezelf. De elektrische-aandrijving-motor is een apparaat dat gebruikmaakt van elektrische energie voor de voortbeweging

De Fiat 500e gebruikt een 83-kW elektrische-aandrijf-motor die 111 PK en 147 lb-ft koppel levert. De lithium-ion batterij is vol met voordelen —. Het heeft geen geheugeneffect, wat betekent dat u de batterij niet volledig hoeft te Ontladen voor het opladen. En lithium-ion batterijen kunnen omgaan met talrijke ladingen en ontladingen zonder de gebruiksduur te verkorten. en het batterij pakket bevat een systeem dat actief verwarmt en koelt om de optimale bedrijfstemperatuur te verzorgen waardoor de batterij optimaal preseert.

500e doorsnede